۳ اسفند ۱۳۸۶، ۹:۵۵

گزارش خبری "TV5"/

کنترل غیررسمی قدرت از سوی فیدل/ اصلاحات اقتصادی احتمالی در کوبا

کنترل غیررسمی قدرت از سوی فیدل/ اصلاحات اقتصادی احتمالی در کوبا

خبرگزاری مهر - گروه بین الملل: یک شبکه تلویزیونی فرانسه پس از اعلام کناره گیری رهبر کوبا از قدرت در گزارشی خاطرنشان کرد که با وجود کناره گیری ظاهری وی و حاکم شدن رسمی "رائول"، اما در باطن قدرت همچنان تحت کنترل فیدل قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه تلویزیونی "ت.و.5" فرانسه گزارش داد: تصمیم "فیدل کاسترو" در کناره گیری از قدرت در کوبا این اجازه را به برادرش خواهد داد تا اصلاحات اقتصادی را در این کشور به مرحله اجرا درآورد.

"یاکوبو ماشوور" یک نویسنده کوبایی تبعیدی در فرانسه در این باره مدعی شد: از این پس می توان به تضعیف قدرت کاسترویی امیدوار بود.

وی خاطرنشان کرد: اما "رائول کاسترو" که از 31 ژوئیه سال 2006 میلادی قدرت را در کوبا به دست گرفته است، نتوانسته کوچکترین تغییری به وجود آورد.

همچنین "پیئر ریگولو" مدیر موسسه تاریخ اجتماعی در پاریس اظهار داشت : رائول 76 ساله با احتیاط پیش می رود.

"سوزان گراتیوس" رئیس بنیاد امور خارجی و گفتگو در خارج کشور مستقر در مادرید عقیده دارد: کناره گیری کاستروی 81 ساله تا کنون از اینکه رائول بتواند برای تغییرات عینی و ساختاری تدابیری اتخاذ کند، جلوگیری به عمل آورده بود و باید امیدوار بود که وی در آینده بتواند موفق شود.

این شبکه می افزاید: شخصیت رائول ممکن است در سهولت انجام اصلاحات اقتصادی تاثیر بسزایی داشته باشد.

ماشوور خاطرنشان کرد: رائول شخصیتی بسیار عملگرا است. وی می خواهد نامش به مانند فیدل در تاریخ ثبت شود، اما به عنوان شخصی که در کشور تغییرات را در کشور به وجود آورده است.

"ترنیداد جیمنز" مشاور وزیرامور خارجه اسپانیا در امور آمریکا نیز می گوید: رائول می تواند با قدرت و اعتماد بالا، طرح اصلاحات را که خود از آن سخن به میان آورده است، به اجرا درآورد.

وی خاطرنشان کرد: همگی در انتظار تغییراتی عینی ازجمله تغییرات اقتصادی و راه حل برای مشکلات حمل ونقل هستند. اگر وی تدابیر اقتصادی را به اجرا درنیاورد، مطمئنا با مشکلات بسیاری روبرو خواهد شد.

این درحالی است که شبکه تلویزیونی "ت.و.5" در پایان این گزارش تاکید کرد که فیدل کاسترو همچنان قدرت را به طور غیرمستقیم تحت کنترل داشته و بر کارکرد رائول نظارت دارد.

کد خبر 643067

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha